Docententraining

van introductie tot deskundigheidsbevordering Nog op zoek naar een invulling van de technieklessen? Vindt u techniek zelf moeilijk of wilt u het graag combineren met de kunstvakken? We kijken samen met u naar de mogelijkheden bij u op school. Van volledig verzorgde workshops tot het opleiden van de groepsleerkrachten, we maken graag een maatwerkproject aan de hand van úw vraag.

Maquettes

Van schetsmaquette tot presentatiemateriaal U wilt graag met uw leerlingen aan de slag met het maken van maquettes, maar u mist know how? Of u nu naar inspiratie op zoek bent, of naar praktische oplossingen, ik maak graag een workshop op maat. Zo kun je spelenderwijs ontwerpen met behulp van ruwe schetsmaquettes en goedkoop materiaal, of juist heel nauwkeurig werken …

Teambuilding

Op zoek naar inspiratie? Of u nou op zoek bent naar een korte introductieworkshop tinkering of als team aan de slag wilt, er is veel mogelijk. Van cursus creatief denken tot het het oefenen van enkele eenvoudige technieken en werkvormen waarmee iedereen zo aan de slag kan.